i din kurv
Total beløb
Vis indkøbskurv
(
Varer)
Varenr . Vørunavn Eind Mynd Prísur v/MVG

Velkommen til den nye stamps.fo!

Bestil i april og få en gratis Global Warming mappe!

April-tilbud!
I anledning af at vi har fået en ny webshop, kan vi tilbyde en gratis ”Global Warming”- mappe, som vil blive vedlagt din første bestilling på den nye hjemmeside. NB. Dette gælder kun for bestillinger på stamps.fo i april 2016.

 

Brugerkonto
Opret en brugerkonto ved at trykke på “Log ind” øverst på siden. Det er en fordel at være logget ind, hver gang du besøger webshoppen, for så kan du samtidig se, om du har penge til gode på din kundekonto hos os.

 

Søg
På den nye webshop har vi lagt vægt på, at kunden og frimærkerne skal være i fokus. Det er betydeligt lettere at finde bestemte frimærker – enten efter tema eller efter årstal - og hvis du ikke umiddelbart finder det, du søger, kan du bruge den effektive søgefunktion øverst på siden.

 

Historie
Vi har valgt at vise alle de gamle frimærker på hjemmesiden. Så det nu er muligt at se alle de færøske frimærker, som er udgivet siden 1975, og læse historien bag frimærkerne. Der mangler tekst til nogle af de gamle frimærkeudgivelser, men den vil blive lagt ud løbende. Bemærk venligst, at de gamle frimærker ikke er til salg længere...

 

Produkter
Alle produkter, som vi har til salg, kan ses på siden, og som noget nyt er det nu også muligt at se helark og stemplede frimærker. Det er hurtigt og nemt at lægge i kurv og  afslutte handlen.

 

Abonnement

Det er nu også muligt at tegne abonnement på frimærker og frimærkeprodukter på siden. Vælg “Opret abonnement” nederst på siden, og vælg de produkter, som du ønsker at tegne abonnement på. Du vil så automatisk få tilsendt de nyeste frimærker og frimærkeprodukter med posten, så snart de udgives.

 

Feedback

Vi håber, du tager dig tid til at browse lidt rundt for at se, hvad vores nye webshop kan tilbyde. Du er velkommen til at sende os en e-mail til stamps@posta.fo med ris og ros til den nye stamps.fo.

 

Med venlig hilsen

Posta Stamps

|
Posta
Nyhedsbrev

Posta Nyhedsbrev

Alt om nye udgivelser og det sidste nye indenfor færøsk filateli